Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cine este controversata româncă mai bogată decât Ion Ţiriac

anca verma sot india casa new delhiA fost Miss România şi a stat după gratii în India! Povestea de viaţă a Ancăi Verma bate orice scenariu de film. Blonda locuieşte într-un lux orbitor după ce s-a căsătorit un un influent om de afaceri indian, milionar în dolari.

Anca şi soţul ei indian au fost închişi ani de zile din cauza unei neînţelegeri pe plan politic, susţin ei, iar acum că sunt de patru luni amândoi în libertate, profită de fiecare moment în vila lor luxoasă. Blonda a intervenit prin Skype la emisiunea lui Cristi Brancu şi a povestit că locuieşte în New Delhi şi că are suficiente camere pentru musafiri, livadă şi grădină. Anca Verma se bucură în India de nouă luni de vară şi două-trei luni de iarnă. "Aici nu avem zăpadă deloc. Este o casă cu piscină. E o casă modestă, nu este ceva ieşit din Bollywood, să zic aşa. Eu duminica stau la pisicină. Este ziua în care mă relaxey. Nu răspund la telefoane", a declarat blonda pentru Antena Stars. Proprietatea măsoară nu mai puţin de 20.000 metri pătraţi şi este plină camere şi obiecte extravagante.

"Casa este formată din două părţi. Partea principală unde stăm şi cealaltă parte este locul de recreere unde avem o încăpere cu ecran foarte mare ca să vedem mai multe filme, piscina", a mărturisit Anca Verma la "Agentul VIP".
Anca Verma este o gălăţeancă de profesie inginer. A fost Miss România, iar acum este căsătorită cu un influent om de afaceri indian a cărui avere este fabuloasă. Vorbim de conturi care se cifrează în jurul sumei de 250 de milioane de dolari.

În 2012, cei doi au fost arestaţi dupp ce au primit mită 530.000 de dolari. Soţii ar fi luat banii cu promisiunea că vor încerca să convingă câţiva apropiaţi din guvernul indian pentru scoaterea unei firme de pe o „listă neagră". la momentul respectiv, ei erau deja anchetaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate de companiile de armament Ganton - India şi Ganton - USA, aparţinând omului de afaceri indian. Verma a mai fost cercetat şi pentru întocmirea unor paşapoarte false şi conducerea unei societăţi comerciale care furniza informaţii despre situaţia armamentului disponibil de flotă navală indiană mai multor companii străine. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: