Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fiica Andreei Esca o ia pe urmele Mihaelei Rădulescu. Ce detaliu sexy le unește

alexia eramPe modelul adolescenților cu părinți celebri din showbiz-ul internațional, Lily-Rose Depp sau Brooklyn Beckham, fiica Andreei Esca își documentează viața pe un cont de Instagram public. Imagini sexy, în ținute sumare, sărutări fierbinți, declarații de dragoste pentru iubitul ei, totul la vedere.

Mami Esca pare să fie cel mai înfocat susținător al fiicei sale, în vârstă de 16 ani. Știrista este prima care ”dă like” postărilor îndrăznețe ale fiicei ei, probabil pe principiul că e mai ușor să controlezi ceea ce este la vedere decât să-ți constrângi fiica să se ascundă.

Tot mami Esca a dat-o de gol pe Alexia în legătură cu rochia în care adolescenta a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani. Vedeta a postat o imagine cu fiica ei și două prietene, de la petrecerea de 16 ani, și a indicat-o pe Dana Budeanu la descriere. Rochia purtată de Alexia, din dantelă, scurtă, cu volane, paiete și o centură cu mesajul LOVE, este o reinterpretare probabil la cerere a unei piese clasice din portofoliul Danei Budeanu, rochia Flirtatious. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: