Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Crede în miracole! Motivul special pentru care Cotabiţă a ales biserica unde a făcut nunta

Gabriel Cotabiţă şi proaspăta lui soţie, Alina, s-au cununat religios într-o biserică ce are o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Se spune că oameni cu boli incurabile care au venit să se roage aici s-au vindecat ca prin minune.

S-a cununat civil în secret, pe 29 septembrie, la Primăria Sectorului 1, iar duminică, Gabriel Cotabiţă (61 ani) a dus-o la altar pe soţia lui, Alina Gabriela Munteanu (31 de ani), de profesie jurist.

După trei ani de relaţie, cuplul s-a decis să-şi oficieze legătura, iar naşi le-au fost cântăreaţa Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu. Mirii au fost extrem de emoţionaţi.

Evenimentul a avut loc în prezenţa celor dragi, la Biserica Mihai Vodă din Capitală, unde se află duhovnicul artistului. Aici există o icoană făcătoare de minuni, cunoscută pentru minunile pe care le face credincioşilor care vin să se roage la ea. Conform apropiaţilor, aici s-au rugat Alina şi fetele lui Cotabiţă anul trecut, în timp ce tatăl lor se afla în spital, în comă.

Aela şi gemenele Eliza şi Milena, dar şi Alina s-au rugat mult timp în faţa Icoanei Maicii Domnului „Hodighitria” (îndrumătoarea), una dintre cele mai renumite icoane făcătoare de minuni ale Maicii Domnului. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: