Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce ascunde bogătaşa cu care e însurat starul de la Antenă. E gravidă?!

Soţia lui Jorge s-a afişat într-o ţinută tipică unei femei însăcinateViaţa de familie a unui cunoscut cântăreţ de la noi pare să se îndrepte spre un făgaş pe care îl visa de ceva vreme.

După ce şi-a refăcut viaţa alături de o femeie cât se poate de înstărită, cântăreţului Jorge par să i se fi îndeplinit toate dorinţele. La începutul acestui an făcea pace cu mama fetiţei sale de şapte ani, Alina Laufer, după un lung scandal legat de pensia alimentară. Acum, se pare că se pregăteşte din nou să devină tătic.

Cum starul de la Antena 1 şi aleasa inimii sale, Raluca Prodea, au spus în nenumărate rânduri, în ultima perioadă că îşi doresc să devină părinţi, acest miracol pare chiar să se fi adeverit. Recent, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi, când se plimbau, în după-amiaza de sâmbătă, printr-un centru comercial din nordul Capitalei. Acolo, parcă mai îndrăgostiţi ca niciodată, cântăreţul şi soţia sa s-au plimbat printre magazine, ţinându-se de mână.

Doar că, bogătaşa părea că ascunde ceva. Spunem asta deoarece aceasta a purtat o rochie largă, asemenea unei femei însărcinate căreia abia începe să i se cunoască burtica. Mai mult, în locul pantofilor cu toc pe care nu îi elimina până acum niciodată din nicio ţinută, Raluca a ales o pereche de încălţăminte sport, de culoare neagră. Un alt semn cât se poate de clar că se pregăteşte să devină mamă.

 În luna august a anului 2013, Jorge o ducea în faţa altarului pe Raluca Prodea, pentru a-i jura credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. Nunta cu mare fast a celor doi avea loc într-un resort de lux din Turcia.

De atunci, relaţia lor pare să meargă tot mai bine. Cum ambii mai au câte un copil din căsniciile anterioare, nicio clipă nu au exclus apariţia unui bebeluş în căsnicia lor. Mai mult, Jorge - câştigătorul marelui trofeu în 2015 a emsiunii „Te cunosc de undeva“ - are o fetiţă din căsnicia cu Alina Laufer, pe nume Karina, în vârstă de 7 ani. De asemenea, Raluca Prodea are şi ea tot o fată dintr-un mariaj anterior, pe nume Ilinca, în vârsta de 14 ani. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: