Vi03052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal uriaș între Salam și Roxana Dobre! Ea a vrut să îi facă o surpriză, el a înnebunit de nervi

Florin Salam și Roxana Dobre par să treacă prin momente dificile în această perioadă. Mai exact, ea fiind însărcinată pare să simtă nevoia ca el să îi fie alături, dar manelistul este extrem de ocupat cu turneul european pe care îl are în aceste zile, el renunțând la a mai cânta în România. Iar de aici... au apărut încurcăturile.

Mai exact, la doar câteva zile după ce Florin Salam a părăsit România și a mers în Germania, Roxana a vrut, din tot sufletul să îi facă o surpriză. Și, evident, a ”uitat” să îi spună că vrea să îl viziteze, doar pentru a petrece câteva ore împreună. Din păcate pentru ea însă, Florin Salam a prins de veste că urmează să primească vizita celei pe care o numește soția lui și, nervos nevoie mare, a pus mâna pe telefon pentru a o certa că face asemenea gesturi. Evident, manelistul i-a explicat că nu este nervos pentru că vrea să îl vadă, ci pentru că se expune oboselii unui drum cu avionul până în Germania și înapoi, pentru doar câteva ore pe care le-ar putea petrece împreună. Și, așa cum era de așteptat, cearta lor s-a lăsat cu lacrimi din partea Roxanei care i-a reproșat lui Salam că pune pe primul loc cariera și familia abia pe al doilea.

A decis să nu mai cânte în România

Ziua de 4 octombrie a fost ziua din care, teoretic, Florin Salam nu va mai cânta în România, motiv, de altfel, de ceartă între manelist și membrii trupei sale, cu toții fiind solicitați pentru un recital în urma căruia ar fi încasat o sumă uriașă de bani. Cu toate acestea, Florin Salam nu s-a lăsat convinsă să urce pe scenă, el fiind decis să mai cânte doar în străinătate. "În ultima perioadă, Florin Salam a cântat pentru alții. Banii pe care îi lua pe dedicaţii trebuia să-i dea înapoi că dacă nu, era amenințat; îmi spui că mă tai, că nu ştiu ce. (...) Nu e vorba de acei interlopi, pe care-i numeri pe degetele de la o mână, pentru că nu fac mârlănii de genul acesta! (...) A fost o fază, pe data de 20 septembrie, Florin a trebuit să cânte undeva, dar nu a putut pentru că i-a fost rău. Efectiv a avut o cădere, obosit. Imaginează-ţi că a cântat în cinci locuri diferite câte două ore. Îmi pare rău că Roxana trebuie să afle de la televizor, ea nu ştia nimic de asta. Atenţie, el voia să meargă, dar nu l-am lăsat. Am chemat salvarea pentru a-l salva pe Salam. (...) S-a dus să ducă 4.000 de euro, pentru că nu putea să cânte. Şi cineva a zis că 10.000 trebuia să dea. Apoi a venit cu ameninţări, că-l tăiem, că nu ştiu ce. Nu înţeleg de ce chestia asta! Eu am să pornesc şi am să fac reclamaţii peste tot. Inclusiv eu am primit primit ameninţări pe telefon. (...) Eu sunt prietenul lui. Nu sunt nici impresarul, nici managerul, sunt prietenul lui Florin Stoian. Va cânta numai afară, unde are deja cântări. (...) Florin Salam a cântat pentru alţii. (...) Florin Salam este afectat în urma scandalului", a mărturisit Puiu Gheorghiu în cadrul emisiunii "Agentul VIP". vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: