Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit religios. Primele imagini cu mirii

alina cotabitaGabriel Cotabiță și aleasa inimii lui, Alina, au spus "Da" în fața lui Dumnezeu, după o relație de trei ani. Cei doi s-au cununat religios duminică, 9 octombrie, în prezența familiilor și a prietenilor, la Biserica Mihai Vodă din Capitală. Nași au fost Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei.

Cotabiță și Alina s-au căsătorit civil în 29 septembrie, la Primăria Sectorului 1. Atunci, cea care i-a stat alături solistului în cele mai grele clipe din viață a purtat o rochie albă, mulată, până la genunchi, care i-a venit ca turnată și la care a asortat pantofi argintii. Pentru ziua în care a devenit mireasă a pregătit o ținută accesorizat  cu 3000 de cristale, o rochie lungă, din mătase naturală,  cu spate decupat. Alina a strălucit în timpul slujbei religioase, iar Gabriel, și el emoționat de marele eveniment, a fost elegant într-un costum semnat Alexandru Ciucu, la care a ales papion.  Solistul a fost condus la altar de către Delia, nașa și buna sa prietenă, iar Alina a pășit în biserică la brațul lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

Așa cum a declarat înainte de nuntă, la Antena 1, Alina a reușit să-i lase pe cei din jur fără grai atunci când a apărut în rochie de mireasă, căci a strălucit la propriu și la figurat."Despre rochia mea nu vreau să spun prea multe. Nu va fi de prinţesă. Vreau ca lumea să rămână fără cuvinte când voi apărea îmbrăcată în ea. Are 3000 de cristale aplicate", spunea doamna Cotabiță, cu câteva zile înainte de marele pas.
Petrecere cu 250 de invitați

Au trecut peste emoțiile din biserică, așa că familia Cotabiță și-a așteptat invitații la un local luxos din Capitală. Nu mai puțin de 250 de persoane s-au putut delecta cu preparate fine și cu un tort special, din mascarpone, bezea și fructe de pădure.

Imediat după ce a ieșit din lăcașul de cult, artistul a declarat: "O dată o să fiu eu cocoșul și o dată ea. Acum urmează petrecere mare", lăsând de înțeles că ambii parteneri au drepturi egale în căsnicie și că în familie vor domni buna înțelegere și armonia. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: