Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

După ce a slăbit, OANA ROMAN apare cu un decolteu sexy! Cât de bine arată vedeta

După ce a slăbit, OANA ROMAN apare cu un decolteu sexy! Cât de bine arată vedetaOana Roman este hotărâtă să dea peste nas celor ce o criticau pentru surplusul de kilograme şi s-a pus serios pe slăbit. Rezultatele sunt evidente, însă vedeta nu se opreşte până nu ajunge la forma pe care şi-a dorit-o.

Se pare că acest lucru îi prieşte foarte bine Oanei, deoarece se simte mai încrezătoare, afişându-se cu un super sexy decolteu. Oana şi soţul său au reuşit să treacă peste probleme şi se iubesc mai mult ca niciodată, fiind un sprijin unul pentru celălalt.

 Şi-au reînnoit jurămintele

Fiica fostului premier şi-a reînnoit jurămintele, în biserică! Martoră a fost chiar fetiţa lor, în vârstă de doi ani! Pentru a doua oară miri, Oana şi Marius au venit foarte emoţionaţi la o biserică din Centrul Vechi al Capitalei. Oana şi fiica ei purtau rochii albe,” în oglindă”, potrivite unei mirese cu domnişoara ei de onoare!

Cuplul a făcut 3 ani de la căsătorie, trecând cu bine peste suişurile şi coborâşurile din căsnicie, cum s-a întâmplat acum câteva luni, când Marius a luat o pauză, părăsind domiciliul conjugal. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: