Ma01182022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Dezabatere Trump - Clinton. Hillary Clinton: Își bate joc de femei/ Trump: Bill Clinton a molestat femei

Dezabatere Trump - Clinton. Hillary Clinton: Își bate joc de femei/ Trump: Bill Clinton a molestat femeiCandidaţii la preşedinţia Statelor Unite Hillary Clinton şi Donald Trump s-au întâlnit duminică seara la Universitatea Washington din St. Louis din statul Missouri pentru a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisă în direct la marile posturi de televiziune.

Înainte de a urca pe ring, Donald Trump a lansat deja ostilităţile. Cu două ore înainte de dezbatere, el a organizat la St. Louis o conferinţă de presă împreună cu femeile care îl acuză de hărţuire sexuală pe fostul preşedinte Bill Clinton sau de agresiune pe soţia acestuia în perioada în care era procuror, transmit Reuters şi dpa.

"Aceste patru femei foarte curajoase au cerut să fie aici", a declarat Donald Trump, alături de Juanita Broaddrick, Paula Jones, Kathleen Willey şi Kathy Shelton.

Pentru echipa de campanie a lui Hillary Clinton, conferinţa de presă organizată de Donald Trump nu a reprezentat o surpriză, fiind este "un act disperat" şi "un truc" pentru a abate atenţia de la adevăratele probleme.

În momentul intrării pe secnă, cei doi candidaţi şi-au zâmbit, însă nu şi-au dat mâna, subliniază dpa.

Întrebat de prezentatorul CNN Anderson Cooper despre afirmaţiile sale sexiste şi obscene făcute în 2005, dezvăluite vineri, Donald Trump a răspuns că a fost "o discuţie de vestiar", dar "nu este mândru de ce a făcut" El a adăugat că are "mult respect pentru femei", după care a promis că va învinge gruparea jihadistă Stat Islamic.

Invitată să reacţioneze, Hillary Clinton a afirmat că înregistrările dezvăluite vineri "reprezintă exact cine este" Donald Trump. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro