Vi03052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Laurette, amenințată cu arma de iubit, înainte ca acesta să-i fure bolidul! «Mi-a spus că mă împușcă în față»

S-au despărţit de cinci luni, dar războiul dintre Laurette şi fostul iubit, Mihai Ştefan, este mai aprins ca niciodată. Mulatra l-a dat pe mâna Poliţiei după ce i-a fost furată maşina din parcare şi l-a indicat organelor abilitate ca suspect. Acum, tot ce îşi doreşte vedeta este să-l vadă pedepsit pe tatăl fetiţei sale şi să-şi recupereze autoturismul.

De mai bine de trei ani o ţin într-un scandal, care, în loc să se domolească, se amplifică de la o săptămână la alta. Prima dată, Laurette Atindehou (32 de ani) şi Mihai Ştefan (35 de ani) s-au războit pe custodia copilului, Serena Luce Maria (4 ani şi 9 luni), iar acum au început tărăboiul, culmea, pentru o maşină! Miercuri dimineaţă (5 octombrie), mulatra s-a trezit cu parcarea goală, fără Range Rover-ul cu numere de Bulgaria, pe care-l conduce de mai bine de cinci ani. A sunat disperată la poliţie, a declarat furtul şi l-a indicat pe hoţ în persoana fostului ei iubit, Mihai Ştefan.

Mulatra a băgat mâna în foc că el a fost autorul, tocmai pentru că a ameninţat-o des că o va lăsa fără maşină, dar şi că-i va pune viaţa în pericol, aducându-i ameninţări grave. ”E o răzbunare de-a lui. El mi-a furat maşina. Mi-a spus direct că mi-o ia, dar şi că o să mă împuşte în faţă sau că o să mă lase fără picioare. Mi-a fost frică, pentru că o perioadă a avut armă. Mai demult, când au venit poliţiştii acasă la el, i-au luat-o şi am început să răsuflu uşurată, dar tot îmi este frică pentru că e un om bolnav”, a declarat Laurette pentru Click! Ieri, la ora 11.00, poliţiştii i-au găsit mulatrei autoturismul în vama Giurgiu. Îl conducea un bărbat de 34 de ani, care se ocupă cu înmatriculări de maşini în ţara vecină. Acesta, dar şi fostul iubit al mulatrei, au fost duşi la audieri. Mihai a ieşit la contraatac prin intermediul prietenilor, care spun că Laurette nu are nici un drept asupra maşinii şi că, de fapt, el ar fi unicul proprietar. Mulatra a luat foc când a auzit aşa ceva şi susţine că Mihai minte. ”Când am intrat în această relaţie, eu am avut o maşină, pe care am vândut-o. Cu banii aceia şi cu o parte de la el, am cumpărat acest Range Rover, pe care l-am înscris în Bulgaria, pe o firmă de acolo, care a eliberat o procură pe numele meu, în baza căreia pot circula. Eu am plătit înscrierea, impozitele, ITP-ul, numere, în jur de 2.000 de euro - bani din contul meu bancar”, a mai declarat Laurette, pentru Click! Întrebată ce s-a întâmplat cu cele două maşini de la Ţiriac Auo, un Ford Focus de 30.000 de euro şi un Jaguar de 50.000, vedeta n-a comentat. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: