Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Acuzată de escrocherie, Andreea Bănică se apără!

De ce nu a platit ea cazarea?

Însărcinată în șapte luni, Andreea Bănică este acuzată de administratorul unui hotel de lux din Iași că nu a plătit pentru cele trei camere în care a stat zilele trecute împreună cu stafful ei. Dupa ce a cantat la o nunta, artista a ramas in oras pentru a se odihni. Sotul si managerul ei a lamurit situatia.

„Andreea Bănică a susținut sute de concerte și scrie și în contractul semnat de ambele părți ca beneficiarul evenimentului să suporte toate costurile. Acest aspect este de notorietate și nici nu ar trebui să se discute. Mai mult, rezervarea pentru respectivele camere a fost făcută de beneficiarul evenimentului, nu de Andreea sau de cineva din stafful ei.

N-am întâmpinat nicio problemă la cazare, nu ne-a informat nimeni că trebuie să plătim, pentru că am fi rezolvat situația atunci, pe moment, cu beneficiarul evenimentului. A doua zi, după ce Andreea și stafful ei au plecat de la hotelul din Iași, am fost sunat de la recepția hotelului și mi s-a comunicat că mirele a spus că trebuie să plătim noi cazarea. Este un gest care nu se face. Cine rezervă o cameră la hotel oferind datele lui trebuie să o și plătească. Andreea și nimeni din staff nu a completat și nu a semnat vreo fișă de cazare. Nimeni nu s-a așteptat ca oamenii care au făcut rezervarea să nu plătească, iar poziția hotelului a venit după ce aceștia le-au comunicat că nu vor să plătească. De ce nu a plătit mirele rezervările pe care le-a făcut nu e problema mea.

Am sute de concerte, dar niciodată nu s-a pus problema să te pună vreun beneficiar al evenimentului să-ți plătești camera de hotel. Cine te invită suportă toate costurile. În acest caz, el (mirele - n.r.) ne-a spus la ce hotel să mergem și unde avem rezervările, avem totul pe mesaje. Recepționera i-a cerut dimineață tour-managerului să plătească pentru camere, iar tour-managerul i-a spus că acestea se plătesc de către cel care i-a invitat și au plecat. Asta este tot, de asta n-am plătit noi. Nu a fost niciun scandal, nu i-a oprit nimeni pe scări”, a spus Lucian. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: