Lun10032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Slav, fotografie de colecţie! Bianca Drăguşanu nu o să uite niciodată imaginea asta

Sofia şi-a privit tatăl fix în ochi şi i-a zâmbit larg.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au văzut visul cu ochii! Cei doi îndrăgostiţi şi-au strâns, luni, pentru prima dată la piept fetiţa. Micuţa Sofia şi-a privit tatăl în ochi şi i-a zâmbit larg.

O poveste de dragoste cum numai în filme vezi! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au demonstrat că iubirea învinge, iar fructul dragostei lui este o minune de fetiţă, pe nume Natalya Sofia, care a venit pe lume, luni la prânz.

Fericitul tătic a fost cucerit din prima clipă de minunea care a venit pe lume. Şi nici nu e de mirare, căci micuţa Sofia pare o fetiţă hotărâtă. Cum a simţit braţele tatălui ei, l-a fixat cu privirea şi i-a zâmbit larg.

Era nerăbdătoare să nască

”Sunt obosită... Acum mă simt epuizată. De opt luni nu dorm. Nu mai am răbdare, mai ales că mișcă mereu.... Mai ales noaptea... Dar nu mai am răbdare, nici eu, nici Victor. De fapt, Victor e cel mai emoționat. Am fost la control, iar medicii mi-au spus să stau cuminte, să mă odihnesc. Dar eu nu pot, maiam treabă, dar e greu.... Are peste 3 kilograme acum, deci mică nu e, e chiar foarte grea, dar tot nu pot sta chiar dacă mi-e greu să mă mișc”, ne-a spus, în exclusivitate, acum câteva zile, Bianca Drăgușanu.

De curând, Bianca Drăguşanu a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care le prezintă prietenilor virtuali cadourile primite de Sofia ei. Este vorba de botoşei, bentiţe de pus pe cap şi suzetă încrustate cu perle şi pietre swarovski. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: