Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lora se pregătește pentru o nouă internare în Turcia. Iubitul ei are nevoie de investigații urgente

lora ghenu (1)Lora trece din nou prin momente cumplite. După ce a trecut cu brio de intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori benigne, apoi a avut de tras cu mama ei, care a fost diagnosticată cu cancer la sân, artista ajunge din nou la mâna medicilor turci. De data aceasta, pacient e iubitul ei.

În urmă cu câțiva ani, Lora a trecut printr-un moment dramatic din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut. Când totul credea că reintră pe făgașul normal, artista a primit vestea că mama ei a fost depistată cu cancer la sân, așa că a făcut tot posibilul pentru a o ajuta. După ce a trecut și peste acest coșmar, Lora nu a putut răsufla ușurată, căci a și primit o altă veste înfiorătoare. De această dată, logodnicul ei, Ionuț Ghenu, are probleme de sănătate.

Cântăreața a intrat în panică atunci când a văzut cum iubitul ei se chircește de durere, așa că l-a dus imediat la un control medical de specialitate, în urma căruia s-a dovedit că ar avea o problemă serioasă la rinichi. Pentru a fi sigură că primește cel mai bun tratament și că va fi operat de urgență, Lora a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe consilierul medical care a ajutat-o atunci când s-au operat ea și mama ei, și căruia i-a cerut din nou sfatul. Așa că, artista și logodnicul ei s-au apucat să-și facă bagajele pentru a pleca la o clinică în Turcia. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: