Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Neplătit, Augustin Viziru face revoluție în Antena 1. A interzis difuzarea emisiunii la care a filmat

O poveste veche de un an, legată de o datorie de vreo 500 de euro pe care Antena 1 o are față de Augustin Viziru, pune acum în pericol difuzarea pe post a trei zile de filmări la care a participat vedeta de televiziune. Imaginile cu el s-au turnat la Buzău pentru o nouă ediție a emisiunii de divertisment ”Poftiți la muncă!”.

Când actorul a fost cooptat în echipa VIP-urilor pentru a face parte din distribuția unuia dintre episoadele show-ului al cătrui amfitrion este nea Marin, ”stăpânul nuielei”, Augustin a făcut apel la memoria producătorilor. O filmare mai veche, făcută pe la Baia Mare pentru aceeași emisiune, nu a fost plătită conform înțelegerii și, după socotelile vedetei de televiziune, pagabuba lui s-ar ridica la vreo 500 de euro.

Suma, spun sursele noastre, ar reprezinta-o diferența dintre oferta ”brută” și cea ”netă” trecută în contractul semnat la vremea aceea de ambele părți. Promisiunile că banii restanți, plus cei munciți la ”zi” pentru noul format al producției de divertisment îi vor intra cu siguranță în buzunar, l-au convins pe Augustin Viziru să plece cu echipa de filmare la Buzău, pentru o săptămână. Timp de trei, poate patru zile, actorul s-a supus fără să crâcnească tuturor ordinelor lui Liviu Vârciu, în echipa căruia a fost repartizat. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: