Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

O româncă s-a căsătorit cu unul dintre cei mai bogaţi bărbaţi din lume: e tânăr, frumos şi numai ceasurile lui pot cumpăra o ţară

Pe unii chiar îi iubeşte Dumnezeu! O româncă a reuşit să îşi întâlnească marea dragoste: şi nu oricum! Cel care i-a furat inima este nimeni altul decât ANIL ARJANDAS.

Probabil că nu vă sună cunoscut numele. Nici nu ar avea de ce dacă nu aveţi în conturi câteva milioane de euro. Dar sa o luăm cu începutul: ea, o tânără frumoasă, blondă, absolventă de facultate. El, bruneţel, cu origini hinduse, dar locuitor al Spaniei. Ea, Ela, fashion bloggeriţă. El, Anil, creator de bijuterii şi ceasuri. Şi uite aşa, se întâlnesc ei doi, îşi dau seama că sunt suflete pereche. El o plimbă peste tot, prin Europa, prin America. Ea îl aduce în România, în această vară, pe litoral. Normal, la celebrul club unde şampania vine cu roaba. Şi normal, s-a legat o aşa mare iubire, că au pus şi de o nuntă.

Nuntă în Marbella

Cei noi, Ela şi Anil au decis să facă nunta în Marbella, într-un resort de lux, des frecventat de cei mai bogaţi oameni ai lumii. Rochia miresei a fost spectaculoasă, cu o trenă lungă şi un decolteu finuţ şi cu aplicaţii florale. Mirele a ales un costum cu pantalon negru, dar cămaşă şi sacou alb. Cei doi au avut şi un tort spectaculos de 5 etaje cu flori albe.

Cine este Anil Arjandas

Nu există foarte multe înformaţii despre cum a ajuns acest tânăr să fie multimilionar. Deşi numele este de origine hindusă, nimic din ce este el nu ţine de India. Anil provine din Spania şi este una dintre cele mai bogate apariţii de pe instagram. Are un parc auto fabulos, are o colecţie imensă de ceasuri, care mai de care mai scumpe. Ceasurile nu sunt nişte achiziţii normale. Sunt făcute pe comandă şi multe dintre ele sunt chiar create de însuşi Anil. Nici nu ar putea fi altfel căci de aici se pare că îi vin toţi banii. Are propria colecţie de bijuterii şi ceasuri. vezi mai multe...
sursa:apynews.ro