Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

LOVITURA DE TEATRU! Elena Basescu a reluat legatura cu Andrei Hrebenciuc inca din primavara, chiar daca a divortat abia luna trecuta! Cei doi au fost iubiti in perioada 2007-2008

Ruptura spectaculoasa din aceasta toamna dintre fiica fostului presedinte al tarii si Bogdan Ionescu, alias Syda, a surprins opinia publica, dar in anturajul familiilor celor doi se stia deja ca este doar o chestiune de timp pana cand se va ajunge aici.

Relatia dintre EBA si Syda scartaia de o buna perioada de timp, dar, macar de dragul copiilor, cei doi au incercat sa prelungeasca pe cat posibil momentul despartirii. Asa se explica si vacanta petrecuta de Elena si Bogdan in aceasta vara alaturi de odraslele lor, la Mamaia. Decizia era insa demult luata, iar cuplul a vrut doar sa le ofere copiilor mai mult timp petrecut impreuna, ca o familie.

Ruptura s-ar fi produs la inceputul acestui an, cand intre EBA si Bogdan ar fi izbucnit o discutie aprinsa, cei doi acuzandu-se reciproc de infidelitate. Coincidenta sau nu, in aceeasi perioada, Elena Basescu s-a reintalnit cu Andrei Hrebenciuc. Cei doi frecventau aceeasi sala de sport, din cadrul complexului rezidential unde Hrebe jr. locuia si locuieste si in prezent cu sotia.

Conform martorilor oculari, mai timizi la inceput, mai relaxati ulterior, Elena si Andrei au inceput sa-si programeze orele de fitness in acelasi timp.

Dupa cum se stie, cei doi au avut o relatie in intervalul 2007-2008, pe cat de scurta, pe atat de intensa. Lumea mondena a Capitalei sustine ca EBA ar fi fost marea iubire a fiului fostului lider PSD, iar despartirea l-ar fi marcat suficient cat sa nu o uite niciodata.

Viata a mers inainte, cei doi si-au intemeiat, fiecare propriile familii, dar a fost suficienta revederea din primavara pentru ca sentimentele sa se reaprinda.

Greu de spus daca Andrei Hrebenciuc a fost si este motivul divortului Elenei, dar cert este ca au aparut mai multe indicii care vin in sprijinul acestei teorii.

Prin cercurile politice de la noi se discuta faptul ca Traian Basescu a fost extrem de dezamagit de esecul din casnicia fiicei, iar fostul presedinte a aflat printre primii de reluarea legaturii dintre EBA si Andrei.

Pe de alta parte, imediat dupa oficializarea despartirii de Bogdan, bruneta s-a mutat de in acelasi complex rezidential in care locuieste si Andrei, alaturi de sotie. Este vorba de un cartier select, extrem de restrictiv in privinta accesului persoanelor straine, o locatie in care EBA si Andrei se pot vedea lejer, fara prea multe batai de cap. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: