Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ramona Gabor, mireasa perfectă! Bruneta a fost vedeta noii colecţii Andreea Dogaru

Ramona Gabor a fost vedeta noii colecţii de rochii de mireasă, semnată de Andreea Dogaru. Designerul şi-a prezentat creaţiile joi seară în cadrul Fashion Flair, un eveniment important în modă ce s-a desfășurat în perioada 20-22 septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai.

Andreea Dogaru a povestit că şi-a pus sufletul în noua colecţie şi că predominante sunt rochiile tip prinţesă, din materiale preţiose.

"Colecția este una romantică, predomină croiul, rochii tip prințeasă… Materialele sunt de bună calitate. Am folosit dantele brodate și accesorizate manual, dantele 3 D. Mireasa noastră este o femeie puternică, independentă, conștientă de feminitatea sa. Este o colecție la care mi-am pus tot sufletul. M-aș vedea mireasă în oricare din ele”, a declarat Andreea Dogaru, care, deseori, a fost comparată peste hotare, cu Alexander McQueen.

Colecția a costat 40 000 de euro, iar vedeta a fost Ramona Gabor, care a intrat la finalul colecției creatoarei de modă, într-o rochie cu trenă şi top din dantelă brodată. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: