Ma03022021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Povestea luptătorului care s-a sinucis de frica închisorii! A fost bodyguardul lui Mazăre şi...

Povestea luptătorului care s-a sinucis de frica închisorii! A fost bodyguardul lui Mazăre şi...Iulian Ursoi, un cunoscut interlop din Constanţa, s-a spânzurat marţi din cauza faptului că se temea să ajungă după gratii, după ce şi-a lovit şi terorizat fosta iubită, ca să se răzbune că îl părăsise. Cererea de arestare preventivă urma să se judece, miercuri, la Tribunalul Constanţa.

Trupul neînsufleţit al lui Marius Iulian Ursoi a fost descoperit de un prieten care venise în vizită şi care a sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe interlop. El se afla sub control judiciar în dosarul în care era acuzat că şi-a snopit iubita în bătaie. Ursoi ar fi lovit-o pe fosta lui iubită cu pumnii şi cu picioarele. Timp de aproximativ o lună, el ar fi ameninţat-o pe ea şi pe familia acesteia cu moartea. Totodată, procurorii arată că Marius Iulian Ursoi s-ar fi deplasat acasă la fosta lui iubită şi i-ar fi adus o coroană funerară cu înscrisul „Lacrimi, durere, Alina“. În urmă cu câteva zile, Judecătoria Constanţa a decis înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv după ce Ursoi a încălcat regulile controlului judiciar şi şi-a vizitat iubita la locul de muncă. Interlopul constănţean a contestat hotărârea Judecătoriei, iar miercuri Tribunalul Constanţa urma să dea o soluţie definitivă. Iulian Ursoi se aştepta să ajungă în arestul poliţiei şi de aceea a recurs la sinucidere.

Marius Iulian Ursoi avea 44 de ani şi a fost campion mondial de kickboxing. El a lăsat în urmă un fiu, care, ca şi tatăl său, practică artele marţiale. Potrivit informaţiilor, Ursoi a lucrat ca bodyguardul lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanţei, până în 2014. De asemenea, acesta a fost unul dintre şefii bodyguarzilor de pe litoral şi era cunoscut în toate cluburile mari.

 Interlopul a fost implicat în multe scandaluri

În octombrie 2012, o angajată în cadrul IPJ Constanţa, soţul ei, fiul, în vârstă de două luni, dar şi finii cuplului, se plimbau pe strada Lirei, din zona Poarta 6. La un moment dat, între soţul femeii şi proprietara unui autoturism care le-a blocat ieşirea s-ar fi iscat un conflict spontan în care aceştia s-au agresat reciproc. După conflict, în timp ce reclamanţii se deplasau spre domiciliu, au fost ajunşi de un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi, iar Ursoi i-ar fi agresat pe cei doi soţi, care ulterior au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Atunci, Ursoi a declarat ar fi fost implicat în acel scandal întrucât iubita sa ar fi fost agresată de soţul angajatei IPJ Constanţa. Un alt scandal în care a fost implicat Ursoi a avut loc în anul 2006. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: