Dum08092020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bomba anului în showbiz! Monica Gabor se MĂRITĂ! Avem DOVADA

Monica Gabor a fost surprinsă într-o serie de imagini extrem de rare, în Los Angeles, la braț cu controversatul și misteriosul om de afaceri de origine chineză, Mr. Pink. Iar acum au început să iasă la iveală informații cu totul și cu totul spectaculoase despre relația pe care o are fosta ”Scorpie de la Izvorani” cu iubitul ei.

Mai exact, în momentul în care au părăsit restaurantul împreună cu un amic de-al lor, Monica Gabor, care ținea strâns în mână telefonul, părea să protejeze în mod deosebit ceva. Iar la o privire mai atentă se poate observa că, de fapt, pe deget Monica poartă cu mândrie o bijuterie superbă, un inel de logodnă, cu un diamant imens și care prevestește faptul că, în viața ei, au loc tot felul de schimbări, care mai de care mai importante. De altfel, încă un semn al apropiatului mariaj pare să fie și faptul că Mr. Pink a decis să nu mai vândă vila imensă în care locuiește cu Monica, semn că, probabil, el a realizat că acela este locul în care ei doi au trăit momente frumoase...

Cel mai probabil, de altfel, schimbările pe care le putem observa în viața divei survin în urma unei perioade mai dificile pe care fosta doamnă Columbeanu ar fi avut-o peste Ocean, motiv pentru care, ani la rândul, a făcut yoga și a studiat diverse cărți de psihologie pentru a deveni mai atractivă pentru partenerul ei de viață. Iar acum, pare-se, orele dedicate acestor studii au dat rezultat.

Suprinsă la restaurant cu Mr. Pink
O după-amiază însorită în Los Angeles părea să fie momentul perfect pentru ca Monica Gabor și iubitul ei, misteriosul om de afaceri de origine chineză, Mr. Pink, să se bucure de răsfățul pe care un restaurant cu specific italian din luxosul Beverly Hills în poate oferi. Așa că, cei doi, însoțiți de un amic de-al lor, au decis să se relaxeze la prânz în restaurantul în care vedetele se înghesuie să mănânce, clienții obișnuiți ai localului fiind Sofia Vergara, Justin Bieber sau surorile Kardashian.
Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu o pereche de ochelari imenși, de soare, cu o siluetă ca de fotomodel, Monica Gabor părea cam plictisită, iar în timpul mesei a fost foarte tăcută. Palidă din cale afară, Moni părea să aibă ochi doar pentru Mr. Pink, în aceste momente ea fiind, probabil, mai fericită ca niciodată. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: