Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacția Oanei Sârbu după ce a fost acuzată de părinții Mădălinei Manole

oana sarbuPărinții Mădălinei Manole nu s-au împăcat cu moartea fiicei lor nici la șase ani de la tragedie. Ion Manole încă mai caută vinovați pentru gestul extrem a fiicei lor, care și-a luat viața în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În cel mai recent interviu acordat ziarului Ring, tatăl artistei arată cu degetul spre Oana Sârbu.

Ion Manole o acuză pe Oana Sârbu că i-ar fi purtat sâmbetele Mădălinei, din pură invidie profesională. „Printre cei care o dușmăneau rău pe Mădălina se numără și o stimată domnișoară care în timpul activității a avut din nefericire un accident grav de mașină și a stat internată cu picioarele rupte prin spital. E foarte talentată, frumoasă și mininonă, iar apetitul artistic l-a moștenit de la părinții ei, ambii bufoni. Această fată a avut și ea o relație cu un compozitor și orchestrator, un chitarist care avea și o formație.

Relația lor s-a terminat tragic și au fost multe bocete în media. Această fată, când prietenul ei i-a făcut o melodie pentru Festivalul Mamaia, s-au certat și a țipat la el: «Nu merg la Mamaia până nu o omori pe Mădălina!». Asta știu de la fata mea care ne-a spus atunci, știind chiar de la respectivul compozitor care trăiește și acum”, a declarat Ion Manole, pentru ziarulring.ro.

Reacția Oanei Sîrbu a venit la câteva ore de la publicarea interviului. Artista a distribuit o piesă din repertoriul propriu, cu un comentariu care trimite la aceste acuzații care frizează absurdul: ”Deci, lumea e nebună!”. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: