Lun09282020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Monica Tatoiu sare în apărarea lui Boureanu: «Nu vă luați după o copilă isterică»

monica tatoiuMonica Tatoiu este bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.

Luni, 12 septembrie, Cristian Boureanu și fiica sa, Ioana (15 ani) au fost protagoniștii unei scene teribile în buricul Capitalei.  În apropierea Parcului Herăstrău, mai multe persoane s-au autosesizat când au auzit țipetele unei fete, din spatele unei mașini decapotabile: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

"Cristi nu face așa ceva. Ea e un copil problemă"

Femeia de afaceri a fost extrem de dură la adresa minorei care l-a acuzat pe tatăl ei că a bătut-o. Tatoiu a fost chiar și profesoara care a meditat-o pe Ioana la matematică și care a reușit să îi ridice notele de la 4 la 9. Mai mult, afacerista a declarat că Ioana a fost dată afară de la școală și că aceasta și-a creat un anturaj dubios.

"Nu vă luați după o copilă isterică a cărui tată încearcă să o facă să se comporte ca o fată de 16 ani, iar ea își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani: să bea, să fumeze, să se culce la ora 4 noaptea. L-a văzut cineva oe Cristi lovind-o? Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Am asistat și eu la mine în casă la din astea, în momentul în care i-a luat telefonul. I-a zis că o să-l reclame și o să spună multe despre el. Asta la mine în casă. Nu se poate așa ceva! Într-un an am ridicat-o de la 4 la 9 la matematică, apoi Cristi o ducea la maică-sa și trebuia să o iau de la capăt, că de la maică-sa a fugit", a completat aceasta. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: