Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Hillary Clinton consideră 'terifiant' ca Trump să-l prefere pe Putin lui Obama

Hillary Clinton consideră 'terifiant' ca Trump să-l prefere pe Putin lui Obama Candidata democrată la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, a participat joi la prima conferinţă de presă după 278 de zile, la care a calificat drept 'antipatriotice' şi 'alarmante' elogiile exprimate la adresa preşedintelui rus Vladimir Putin de către contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, relatează agenţiile AFP şi EFE.

'În mod straniu şi încă o dată (Trump) l-a elogiat pe Vladimir Putin ca omul forte al Rusiei. Făcând cu surprindere chiar şi pasul de a-l prefera pe preşedintele rus în faţa preşedintelui nostru american', a apreciat Hillary în scurta conferinţă de presă improvizată pe aeroportul din White Plains, în statul New York.

'Nu este doar antipatriotic şi jignitor pentru locuitorii ţării noastre şi pentru comandantul nostru suprem, este terifiant', a subliniat ea.

'Ce ar spune (fostul preşedinte republican) Ronald Reagan despre un candidat republican ce atacă generalii Americii şi îl elogiază pe preşedintele Rusiei ? Ştim răspunsul', a continuat candidata democrată.

Rivalul ei în competiţia prezidenţială, Donald Trump, l-a lăudat miercuri pe preşedintele rus Vladimir Putin, despre care a afirmat că este un lider mai bun decât preşedintele american Barack Obama, sub conducerea căruia, conform candidatului republican, generalii armatei au fost reduşi la stadiul de 'ruine'. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro