Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MAE: 4 cetăţeni dispăruţi după cutremurul din Italia; restul au fost identificaţi şi sunt în viaţă

MAE: 4 cetăţeni dispăruţi după cutremurul din Italia; restul au fost identificaţi şi sunt în viaţăMinisterul Afacerilor Externe a precizat duminică seara că numărul cazurilor de cetăţeni români dispăruţi, aflate în atenţia MAE, este în acest moment de 4 persoane.

Toate celelalte persoane care figurau iniţial ca fiind dispărute au fost identificate de către echipele consulare şi sunt în viaţă.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, ministrul delegat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni, Maria Ligor, i-a vizitat, la spital, pe toţi cetăţenii români răniţi, precum şi pe cei din zonele afectate.

De asemenea, demnitarul român a participat la ceremonia religioasă oficiată de PS Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei pentru victimele tragicelor evenimente şi a avut o serie de discuţii cu autorităţile locale.

"Reprezentanţii Ambasadei României la Roma şi ai Consulatului General al României la Bologna sunt în permanentă legătură cu unităţile medicale în care sunt internaţi cei 6 cetăţeni români răniţi", precizează MAE.
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: