Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Calificare INCREDIBILA! Astra o invinge pe West Ham, cu 1-0, si merge in grupele Europa League

Calificare INCREDIBILA! Astra o invinge pe West Ham, cu 1-0, si merge in grupele Europa LeagueAstra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Filipe Teixeira a marcat golul campioanei României în min. 45, pe contraatac, din pasa lui Daniel Niculae.

Astra a abordat meciul cu o formulă curajoasă şi a expediat primul şut pe poartă în minutul 3, când Junior Morais a tras de la distanţă, însă pe direcţia lui Randolph.

West Ham a controlat prima jumătate de oră a meciului şi a avut două ocazii bune de gol. Mai întâi Calleri a scăpat singur cu portarul, dintr-o poziţie nesemnalizată de ofsaid, dar Lung jr l-a blocat, salvând un gol iminent. Lung a intervenit salvator în min. 15, la şutul lui Obiang, de la 24 metri, respingând de la rădăcina barei.

Campioana României a reuşit un joc prin care i-a ţinut departe pe ''ciocănari'' de poarta proprie, iar pe finalul primei reprize a dat lovitura pe contraatac: Săpunaru a interceptat o minge în faţa lui Burke, Daniel Niculae l-a găsit excelent pe Filipe Teixeira, care a marcat cu un şut din unghi (45).

În debutul reprizei secunde, Lung a reţinut cu siguranţă mingea expediată cu capul de Ogbonna (52) şi apoi a respins senzaţional reluarea lui Calleri (54). Forcingul londonezilor a continuat, iar Kouyaté a tras pe lângă poartă (60), după care Reid a trimis alături cu capul (62). Portarul Astrei a intervenit miraculos, cu piciorul, la mingea trimisă de Fletcher din marginea careului mic (73). Lung s-a remarcat şi la lovitura liberă executată de Valencia (77). O nouă intervenţie a lui Lung jr a avut loc în minutul 81, la şutul lui Fletcher din marginea careului. Byram (88) a reluat şi el destul de periculos, dar balonul a ocolit poarta.

Astra a avut doar acţiuni sporadice, în general nefinalizate la poarta lui Randolph, dar a obţinut o calificare splendidă. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: