Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Sandra îl face pe Mutu tătic a patra oară

Medicii nu au confirmat încă, însă cele două teste de sarcină pe care Sandra le-a făcut săptămâna trecută îl dau deja tătic pe Adrian Mutu. Astfel, dacă specialiştii confirmă această veste, Briliantul va deveni părinte pentru a patra oară. Fostul fotbalist a confirmat vestea, în exclusivitate, pentru Click!

Adrian Mutu (37 de ani) şi soţia lui, Sandra (22 de ani), „lucrează” de ceva vreme la un copil, pe care şi-l doresc enorm. Veştile sunt foarte bune: se pare că anul viitor, mai precis în primăvară, fostul fotbalist va deveni tătic pentru a patra oară.  Bruneta care i-a devenit soţie la începutul acestui an, pe o plajă din Cuba, ar putea fi însărcinată dacă e să ne luăm doar după testele de sarcină pe care le-a făcut recent. ”Zilele trecute, Sandra a făcut două teste de sarcină şi au fost pozitive. Deocamdată, nu vrem să ne grăbim şi să spunem că vom fi părinţi, decât după ce Sandra va face şi analizele necesare care să confirme sută la sută acest lucru. Eu îmi doresc foarte tare un băieţel, să echilibrez situaţia, iar Sandra e în asentimentul meu. Ar fi o veste foarte bună pentru că noi ne dorim de ceva vreme un copilaş. Şi nu doar pe noi ne-ar bucura acest lucru, cât şi pe familiile noastre. Atât părinţii mei, cât şi ai Sandrei, abia aşteaptă un nepoţel sau o nepoată”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Click!
«Urmează să facă şi alte investigaţii»

Până când vor confirma şi specialiştii sarcina Sandrei, pe viitoarea mămică o dau de gol poftele. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Mutu în timp ce ieşea dintr-un supermarket cu un cărucior în care avea în special iaurturi şi chipsuri. Îmbrăcată sport, bruneta a atras toate privirile cu silueta sa impecabilă, însă nu a ridicat capul din pământ. Extrem de ancorată în treburile casnice, soţia lui Adrian Mutu a pus cumpărăturile în portbagajul bolidului şi s-a grăbit să ajungă acasă, la soţul ei. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: