Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bat clopote de nuntă pentru CORINA CARAGEA. A fost cerută de nevastă, iar noi avem dovada!

Bat clopote de nuntă pentru CORINA CARAGEA. A fost cerută de nevastă, iar noi avem dovada!Considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi, Corina Caragea pare să fie pregătită să se aşeze la casa ei, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are şi dovada clară că bat clopotele de nuntă pentru vedeta Pro TV-ului.

La cât de activă şi de nestăvilit este, nimeni nu şi-ar fi imaginat că femeia de televiziune este pregătită să facă marele pas, însă recent ea a început să poarte o frumoasă bijuterie pe inelarul mâinii stângi. Mai exact, noi am fotografiat-o pe Corina Caragea în după-amiaza de joi, atunci când pleca de la sediul Pro TV, pe 18 august 2016, fiind prima dată când s-a afişat cu inelul de logodnă. De asemenea, prezentatoarea ştirilor sportive se pare că a primit de curând bijuteria, însoţită de cererea în căsătorie la care a răspuns c-un „Da“ hotărât, pentru că inelul era de nevăzut în urmă cu trei săptămâni, atunci când aceasta participa la un eveniment monden din Capitală.

La începutul anului 2013, Corina Caragea se despărţea de iubitul ei oficial, Bogdan Rusea, fiul unui om de afaceri din Ploieşti, iar la scurt timp după la acel moment, l-a întâlnit pe Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România. Chit că la început a existat între cei doi o relaţie de prietenie, la foarte scurt timp s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, cei doi având peste 3 ani de zile de când formează un cuplu. Iată că acum, Robert Pongracz, care spunea despre Corina Caragea că este femeia vieţii lui, pare pregătit să o ducă pe aceasta în faţa altarului pentru a o lua de soţie. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: