Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Am aflat exact cum a fost capturat celebrul traficant de droguri Dan Chioru

Dan Chioru ascundea drogurile în cavoul familieiŞi-a făcut ascunzătoarea într-un cavou inspirat dintr-un film cu mafioţi! DIICOT-ul l-a localizat noaptea, în cimitir, după semnalul telefonului.

 Dan Chioru, pe numele său adevărat Dan Sandu Simion, arestat pentru trafic de droguri, s-a inspirit din filmele cu mafioţi atunci când a ascuns droguri în cavoul de lux al familiei sale de la cimitirul Bellu. Nimeni nu s-ar fi gândit să caute acolo dacă traficantul nu ar fi comis o mare greşeală care l-a băgat după gratii.
 
Procurorii DIICOT au descins în cavoul de lux al familiei lui Dan Chioru, evaluat la peste 100.000 de euro, după ce au avut informaţii că acesta ar fi ascuns în mormântul mamei sale o mare cantitate de droguri. Interesant este cum au aflat acest lucru. Deşi bărbatul găsise locul perfect, el vorbea mult la telefon, iar anchetatorii îi ascultau convorbirile. Chioru nu se sfia să discute la telefon despre afacerile sale chiar din cimitir, la ore târzii din noapte, limbajul fiind însă unul codificat. Procurorii şi-au dat seama de unde sună traficantul, iar pe măsură ce apelurile din cimitir erau din ce în ce mai multe, au pus totul cap la cap. Potrivit surselor noastre, Simion s-a inspirat din filmele cu mafioţi atunci când a a ascuns stupefiantele în cavou, însă şi poliţiştii erau fanii acestor producţii. Aşa că au mers la Bellu, însă acolo au avut o mare surpriză. Drogurile fuseseră mutate între timp, însă oamenii legi au reuşit să strângă probe şi să ceară arestarea lui Dan Chioru, solicitare acceptată de judecători.

Chioru a fost arestat în luna mai a acestui an, după ce procurorii DIICOT au probat că acesta pusese pe picioare o reţea extrem de puternică specializată în traficul de cocaină. Mai mult, în gruparea acestuia fusese cooptat şi Petru Pitcovici, un fost ofiţer de crimă organizată care, în ultimii ani promovase spectaculos în carieră, până la vârful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).  Potrivit unor surse apropiate anchetei, ani buni, traficantul  a dus o viaţă de nabab. Juca poker pe sume ameţitoare, dădea bani cu dobândă şi atunci când avea chef petrecea la Milano înconjurat de fotomodele, pe care şi le aducea, din România, cu avioane particulare. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: