Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Liga Campionilor: Steaua, surclasată de Manchester City cu 5-0, la Bucureşti

Liga Campionilor: Steaua, surclasată de Manchester City cu 5-0, la BucureştiSteaua Bucureşti a fost surclasată de formaţia engleză Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

City nu i-a lăsat nicio şansă Stelei, marcând de cinci ori, prin David Silva (13), Nolito (49) şi Sergio Aguero (41, 78, 89), care a ratat şi două penalty-uri. La toate acestea se adaugă o prestaţie excelentă a portarului Florin Niţă, care a salvat şi alte goluri, opunându-se unei umilinţe şi mai mari.

Steaua a fost depăşită la toate capitolele de City, care a jucat cu dezinvoltură, inspiraţie, câteva viteze în plus, în timp ce vicecampioana României a făcut erori peste erori, fiind timorată de numele adversarului. Doar câţiva jucători au făcut faţă cât de cât în acest meci, portarul Niţă, în primul rând, apoi Tamaş şi, pe alocuri, Adi Popa.

City a deschis scorul în min. 13 prin David Silva, după o eroare a lui Alin Toşca în faţa lui Raheem Sterling, care a oferit pasa de gol. Sergio Aguero a marcat al doilea gol al oaspeţilor (41), cu un şut din marginea careului, tot din pasa lui Sterling. Nolito a marcat al treilea gol al ''cetăţenilor'', în min. 49, din pasa lui Kevin De Bruyne, după ce Gabriel Enache a ratat ieşirea la ofsaid. Aguero a reuşit ''dubla'' în minutul 78, din pasa lui Nolito, iar în min. 89 a realizat hat-trick-ul pe contraatac, din pasa lui Fernandinho.

Oaspeţii au ratat două penalty-uri, ambele prin Sergio Aguero, în min. 8 (a apărat Florin Niţă), după care Nolito a tras în bara transversală, şi în min. 21 (a tras peste poartă). Primul a fost făcut de Muniru Sulley, care l-a faultat clar în careu pe Sterling, iar al doilea de Enache, care l-a busculat evident pe Nolito. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: