Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Belodedici, scandal cu autorităţile! Ce probleme are unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei

Miodrag Belodedici este acuzat că a construit ilegal un bloc într-o zonă protejată a Capitalei.

Fostul internaţional se judecă acum atât cu Inspectoratul de Stat în Construcţii, cât şi cu vecinii săi, cei care îl acuză că a încălcat legea. De vină, potrivit informaţiilor noastre, este un bloc construit pe strada Mântuleasa din Bucureşti, într-o zonă protejată, în baza unei autorizaţii de construcţie ce a fost ulterior anulată de instanţă. Clădirea acoperă o mare parte dintr-un imobil alăturat motiv pentru care vecinii au obţinut în instanţă daune din partea primăriei, instituţia care a dat autorizaţia de construcţie.

Cu ferestrele acoperite de colosul ce a răsărit lângă casa lor, oamenii aştepată acum despăgubiri şi din partea lui Belodedici, fostul mijlocaş fiind aşteptat în faţa judecătorilor la finalul lunii septembrie.

Miodrag Belodedici, component al „lotului de aur" al echipei naţionale de fotbal, fost jucător la Steaua şi celebru pentru fuga sa în decembrie 1988 peste Dunăre, în Serbia, unde a jucat la Steaua Roşie Belgrad, lucrează în prezent în cadrul departamentului de juniori al Federaţiei Române de Fotbal. A câştigat de două ori Cupa Campionilor. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: