Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce face Alina Vidican la Timișoara în așteptarea procesului de divorț?

După ce și-a vizitat, de două ori, soțul la Penitenciarul poarta Albă și s-a relaxat câteva zile la munte înainte de a depune cererea de divorț la Judecătoria Bufltea, Alina Vidican a plecat la Timișoara, loc în care își dorește să se relaxeze din plin. Dar, pare-se, pe primul loc au rămas afacerile....

Mai exact, ne-a dezvăluit o sursă demnă de îndredere, Alina Vidican a avut un program destul de încărcat la Timișoara, loc în care, înainte de a-și permite să se relaxeze suficient, a avut grijă să vadă cum merg afacerile care sunt pe numele ei. Așa că, spune sursa citată, ea a petrecut mai multe zile la hotelul pe care îl administrează în orașul de pe Bega vorbind cu personalul, punându-se la punct cu ceea ce s-a mai întâmplat și ”inspectând” actele de acolo, semn că timișoreanca este decisă să se ocupe în continuare de afacere așa cum știe ea mai bine.
Din cauză că, din diverse motive, Cristi Borcea și Alina Vidican nu au reușit să se prezinte în fața notarului, au apelat la o variantă mai simplă și mai eficientă: judecătoria. Mai mult decât atât, se pare că, cu aceeași ocazie, în momentul în care vor avea termenul de divorț, cei doi se vor vedea față în față, Borcea urmând să se prezinte în fața magisraților, alături de (încă) soția lui.
În altă ordine de idei, se pare că Alina Vidican va ieși foarte bine din relația pe care a avut-o cu fostul acționar dinamovist, ea urmând să beneficieze de o pensie alimentară uriașă, precum și o serie de alte bonificații.
Potrivit surselor noastre, Vidican cere ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor, evident după ce iese din închisoare. Omul de afaceri ar urma să achite şi cheltuielile de întreţinere. Cererea de divorţ vine ca urmare a vizitei pe care Alina Vidican i-a făcut-o milionarului în urmă cu câteva zile la Penitenciarul Poarta Albă. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: