Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iată ce emisiune va prezenta Carmen Brumă! Vedeta revine pe micul ecran

Carmen Brumă a anunţat recent că va reveni în televiziune, după ce acum doi ani a renunţat la micul ecran pentru a se ocupa de băieţelul ei, Vlad. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit că va prezenta o nouă emisiune la postul Happy Chanel.

Carmen a scris pe contul său de Facebook că va prezenta o nouă emisiune, în cadrul cărora le va da sfaturi de sănătate telespectatorilor şi care va dura o oră.

"Din 5 septembrie vă aştept la «HAPPY LIFE BY CARMEN BRUMA» pe HAPPY CHANEL, o emisiune plină de sfaturi utile despre cum să ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi, cum să faci mişcare simplu şi eficient sau cum să ai energie şi chef de viaţă!", a spus Carmen, într-un mesaj pe site-ul de socializare.

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim. Vor exista mai multe rubrici ( “Happy Doc”,“Happy Fit”, “Slabește-mă, Brumă!”), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sanatate, să fie în formă și să se simtă bine in propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”, a declarat vedeta. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: