Mie12082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lavinia nu a mai cântat de săptămâni bune. Șomeră pe banii lui Bănică!

Lavinia Pârva a ajuns la mâna iubitului său, Ștefan Bănică junior, dat fiind faptul că nu stă prea bine din punct de vedere financiar.

S-au dus vremurile în care Lavinia Pârva, abia cuplată, oficial, cu Ștefan Bănică, avea o ascensiune fulminantă. Și-a crescut tarifele la concerte, iar organizatorii săreau cu oferte, doar era în prim-plan, grație idilei cu un artist de notorietate, ce fusese făcută publică. Chiar dacă numele lui Ștefan Bănică vinde la fel de bine și acum, ei bine, cel al Laviniei a intrat iar în umbră.

A scăzut tariful

Artista a coborât onorariul sub 2.000 de euro, dar nici așa job-urile nu se adună. Din contră, numărul spectacolele pe  care le-a avut, lunar, în ultima perioadă, pot fi numărate doar pe degetele de la o mână. Iar acestea, de la lună la lună, sunt din ce în ce mai puține. De pildă, în iulie, Lavinia nu a avut nicio cântare, până în acest moment, ea ocupându-se doar de promovarea școlii sale de talente, care reprezintă singura sa sursă de venituri, asta dacaă a intrat pe profit.

Recent, Lavinia a beneficiat de un contract de imagine, care i-a permis să se distreze gratis într-o cunoscută pensiune de lângă Sibiu, unde a fost primită și tratată ca o prințesă. Dar asta nu i-a adus bani, ci servicii. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: