Lun05232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sparta Praga - Steaua: 1-1. Calificarea se joaca la Bucuresti

Sparta Praga - Steaua: 1-1. Calificarea se joaca la BucurestiPentru Sparta a marcat Josef Sural (35), în urma unui corner, în timp ce golul Stelei a fost reuşit de Nicolae Stanciu (75), din lovitură liberă de la circa 24 de metri. Stanciu a fost cel mai bun jucător al ''roş-albaştrilor'', el având şi alte ocazii de gol şi provocând trei cartonaşe galbene în rândul cehilor.

Steaua a început cu o mare ocazie a lui Stanciu (4), dar portarul Bicik a apărat mingea trimisă că capul de decarul stelist. Sparta a replicat imediat şi Niţă a reţinut balonul expediat de Dockal (4). Pintilii şi-a încercat şansa de la distanţă (6), iar Steaua a continuat să aibă un joc de posesie şi să caute drumul spre poarta cehilor.

Lafata a creat pericol în careul vicecampioanei României, dar a reluat pe lângă în primă instanţă (25), dar apoi Niţă a avut o intervenţie providenţială (30), la şutul atacantului ceh din 6 metri.

Până la finalul primei reprize, Steaua a mai avut doar o ocazie notabilă, o minge trimisă de Stanciu (31), apărată de Bicik.

Sparta a dominat destul de autoritar ultimul sfert al primei reprize, ratând prin Sural (33), care a tras din careu, dar Niţă a fost la post şi a respins, şi prin Konate (40), care a tras pe lângă poartă. Sural a deschis scorul cu capul, după un corner executat de Dockal (35).

Golul cehilor a fost precedat de o fază controversată în careul gazdelor, când Konate l-a placat pe Momcilovic (32), dar arbitrul nu a acordat penalty-ul cuvenit. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: