Vi03052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un milionar de top, căutat de poliţie şi declarat mort, a apărut, din senin, în centrul Capitalei!

În toamna anului trecut, mai multe publicaţii doljene anunţau decesul lui Genică Boerică, în Mexic.

Lucrurile nu stau însă chiar aşa. Boerică pare viu şi nevătămat în condiţiile în care, în urmă cu câteva zile, le-a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti să-i contopească pedepsele, de zece şi şase ani de închisoare, primite pentru restituiri ilegale de TVA şi spălare de bani. Cererea lui Boerică a ajuns la Bucureşti de la Craiova, acolo unde a fost depusă la începutul lunii iunie.

Boerică contrazice astfel zvonurile potrivit cărora şi-a dat obştescul sfârşit undeva prin jungla mexicană. "Surse apropiate familiei lui Genică Boerică susţin că acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit după ce fusese condamnat la închisoare cu executare", anunţa anul trecut o publicaţie din Dolj. Urmărit prin Interpol, Boerică este căutat de autorităţi de aproape doi ani şi - potrivit unor surse judiciare - a fost localizat la un moment dat în Orientul Apropiat.

El a fugit din ţară după ce instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe 29 ianuarie 2014, la 10 ani şi trei luni închisoare, într-un dosar din 2005 privind restituiri ilegale de TVA în valoare de 13,5 milioane lei. Trei luni mai târziu, omul de afaceri a primit o nouă condamnare de şase ani din partea Curţii de Apel Craiova. Este căutat prin Interpol. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: