Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Smiley se iubeşte în secret cu o cântăreaţă?

Viaţa sentimentală a lui Smiley e unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz. Deocamdată, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România nu a dat „semne” că şi-ar fi dăruit inima. Apropiaţii cântăreţului spun însă că americanca Olivia Reyes are toate şansele să-l cucerească definitiv.

Nimeni nu şi-a mai făcut loc în inima lui Smiley după despărţirea de Laura Cosoi. Cel puţin oficial, pentru că zvonuri au fost multe: ba că se iubeşte cu o colegă dansatoare la „Românii au talent”, ba că ar fi mai mult decât un admirator  al Simonei Halep. Conform apropiaţilor, îndrăgitul artist ar fi acum la început de drum cu senzuala Olivia Reyes, cântăreaţă şi fotomodel din Chicago, Statele Unite. Aceasta este, de altfel, tânăra cu care a fost fotografiat la sfârşitul lunii mai în România şi pe care a dus-o şi acasă, în vila de la Cernica. Cei doi ar fi participat la o petrecere în Bucureşti şi apoi au mers spre casă împreună, alături şi de fratele solistului, Filip. Smiley (32 de ani) şi Olivia s-au cunoscut în 2015 în SUA, unde cântăreţul se afla în interes de serviciu.

„S-au cunoscut în urmă cu aproape un an, prin intermediul unor producători de afară şi au devenit prieteni, apoi confidenţi şi relaţia a început să fie din ce în ce mai serioasă. Ea a fost mai mult plecată, el a vizitat-o de câte ori a avut ocazia şi au petrecut ceva vreme împreună. Olivia încă nu s-a hotărât dacă e model sau cântăreaţă, dacă-i place mai mult muzica sau altceva. E la fel de cool ca şi el”, ne-au spus surse apropiate studioului HaHaHa Production. Smiley s-a şi pozat cu Olivia, la masă cu producătorii, iar între cei doi e şi un buchet de flori, semn că a fost galant cu frumoasa brunetă. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: