Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Topul bărbaţilor obsedaţi sexual. Uite de cine trebuie să te fereşti

Topul bărbaţilor obsedaţi sexual. Uite de cine trebuie să te fereşti1. Scorpion

Acest bărbat născut în zodia Scorpionului are cea mai mare energie sexuală dintre toate semnele. Pentru el, sexul este cel mai important şi nu concepe să aibă o viaţă intimă plictisitoare. Dacă îi eşti parteneră, va trebui să fii o persoană destul de îndrăzneaţă şi deschisă în faţa propunerilor lui indecente. Nu te gândi că acest nativ are limite, pentru că, odată ce nu îi oferi ce îşi doreşte, va căuta altundeva să experimenteze ce îi trece prin cap.

2. Taur

Nativul din Taur îşi merită din plin locul secund al acestui top, pentru că nu ratează nicio ocazie de a ajunge în dormitor cu vreo domnişoară. Indiferent dacă este angajat într-o relaţie sau nu, acesta profită de orice oportunitate i se oferă şi cedează ispitei de fiecare dată. Dacă eşti partenera unui astfel de bărbat, atunci aşteaptă-te la telefoane, planuri şi propuneri indecente în fiecare zi!

3. Balanţă

Nativul din această zodie poate fi considerat un obsedat sexual, pentru că gândul îi zboară la sex extrem de des. Chiar dacă nu trece la acţiune pentru a-şi îndeplini fanteziile, acesta îşi stresează partenera destul de frecvent şi îşi încearcă norocul. Nu fuge după alte femei pentru a experimenta ce nu îi oferi tu, însă te sperie gândurile cu tentă sexuală, care de multe ori sunt anormale.

4. Berbec

Nativul din Berbec poate fi considerat obsedat de sex pentru că încearcă în permanenţă să îşi îmbunătăţească competenţele din dormitor. Îl preocupă acest aspect al vieţii sale mai mult decât cariera sau banii şi se axează pe cât mai multe cuceriri. Devine stresant de cele mai multe ori atunci când este angajat într-o relaţie, pentru că cere prea mult de la partenera lui, scrie eva.ro. vezi mai multe...
sursa:realitatea.net

Stiri mai vechi: