Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Avem ”STENOGRAMELE PUCIULUI DE LA FRF”. GIGI şi MITICĂ au semnat ”pactul anti-BURLEANU”, la un şniţel pe plajă!

Gigi Becali şi Mitică Dragomir au pus la cale soarta Federaţiei, relaxaţi, pe malul măriiN-a trecut nici o săptămână de când Gigi Becali declara în mod public că i-a pus gând rău şefului de la FRF şi deja se conturează ”Alianţa anti-Burleanu”! Finanţatorul Stelei şi Mitică Dragomir au fost filmaţi de CANCAN.ro, duminică la prânz, la terasa aflată pe plaja milionarilor din Mamaia, semn că vechile prietenii se reînnoadă la greu şi cu atât mai mult la un şniţel!

Supărat nevoie mare pe Răzvan Burleanu, după ce a anunţat că vrea să reţină 10% din sumele de transferuri ca să dezvolte sectorul de copii şi juniori, Gigi Becali l-a sunat pe tovarăşul său de-o viaţă, Mitică Dragomir, amândoi fiind weekendul care tocmai s-a încheiat, la Mamaia. Mitică n-a răspuns, iar Gigi a venit să-l caute chiar pe plaja unde fostul preşedinte al LPF se relaxa cu soţia. Asta s-a întâmplat, pe plaja de la Caelia, acolo unde ”Oracolul de la Bălceşti” s-a retras în vacanţă, ca, de altfel, în fiecare an, având şi un superb apartament în super rezidenţa ridicată de celebrul Viorel Păunescu. La ”prânzul cel de taină”, la care a mai luat parte încă o persoană, discuţiile nu puteau ocoli, fără îndoială, situaţia de la Federaţia Română de Fotbal.

Nu ştim exact cum au decurs conversaţiile la masă, în jurul şniţelului comandat de Becali, dar ni le putem imagina după ultimele declaraţii publice făcute şi Gigi şi de Mitică pe subiectul Burleanu-FRF.

Gigi Becali: ”Mitică, Burleanu ăsta bate câmpii. Trebuie să facem o acţiune noi, acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu…”
Mitică Dragomir: ”Vezi-ţi de treabă, Gigi! Nu avem nicio şansă. E ca şi cum m-aş bate eu cu Doroftei. Chiar dacă e mic îmi dă una de mă răstoarnă!”
Gigi Becali: ”Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm. E de pe planetă cu extratereştii băiatul ăsta”.
Mitică Dragomir: ”Este incredibil, Gigi! Nu am crezut sub nicio formă că se va ajunge aici, nu am crezut că în România se poate întâmpla aşa ceva”.
Gigi Becali: ”Burleanu se crede stăpân la FRF. Le dă prime la Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal, cum eşti tu, Mitică! El habar nu are de sportul acesta…”
Mitică Dragomir: ”Îţi zic, încet, dar sigur, fotbalul românesc o să se îndrepte către un colaps total”. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: