Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Fata lui Dinu Patriciu si-a gasit din nou serviciu!

Ana s-a intors la "pravalia" ei din centrul Capitalei, incercand sa redreseze o locatie ce plutea in deriva

Dinu Patriciu, afaceristul decedat in august 2014, s-a gandit la un moment dat sa-i dea de lucru mezinei sale.

Ana Patriciu a devenit manager peste cele doua restaurante de lux pe care le detinea in Bucuresti, gandindu-se ca, in viitor, acestea vor constitui o sursa de venit pentru familie.

In scurt timp, Ana le-a cam pus pe butuci. In 2012, presa relata ca unul din restaurante, in care Patriciu investise doua milioane de euro, a dat faliment, printre motive numarandu-se chiria de 9.000 de euro pe luna, precum si pretul urias al meniurilor, cuprins intre 240 si 550 de lei.

Ana Patriciu a ramas cu celalalt restaurant, din zona Floreasca, dar si aici rezultatele au fost dezastruoase.

Astfel, in 2015, firma Anei Patriciu care se ocupa de locatie a inregistrat o pierdere neta de 1,9 milioane de lei (aproximativ 420.000 de euro), cea mai mare de cand a fost infiintata. De altfel, compania nu a inregistrat niciodata profit, iar pierderile sale totale sunt de 5.274.178 lei, adica un deficit de aproximativ 1.170.000 de euro. Daca socotim si cele doua milioane de euro irosite cu primul restaurant, inseamna ca Ana Patriciu a pierdut aproape 3.170.000 de euro de cand a intrat in afaceri cu restaurante!

De altfel, restaurantul din zona Floreasca a si fost inchis cateva luni bune, lasand impresia ca fiica lui Dinu Patriciu vrea sa vanda locatia.

Surpriza, insa! Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Ana la lucru, pe terasa lounge-restaurantului. Insotita de trei angajati si dand indicatii in stanga si in dreapta, "mezina" pregatea o redeschidere in forta, cel mai probabil o petrecere privata, daca tinem cont ca frapierele cu bauturi erau deja puse pe mesele de pe terasa.

Din acest motiv este greu de spus daca femeia vrea sa-si relanseze afacerea sau a redeschis doar pentru respectivul party. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro