Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cel mai scump antrenor român i-a făcut K.O. pe poliţişti! Le-a arătat cine e jupânul

Cel mai bine cotat antrenor de fotbal român a câştigat unul dintre cele mai importante meciuri, care îi vizau direct familia.

Cosmin Olăroiu, managerul lui Al Ahli Dubai, cel mai apreciat selecţioner din Emiratele Arabe Unite şi cel mai bine plătit ntrenor român, a câştigat, recent, un rpoces foarte important pe care îl avea cu Poliţia Locală Snagov. Aflaţi în război de aproape un an, din cauza unor anexe construite, chipurile, ilegal de Olăroiu, Poliţia Locală - în calitate de reclamant - şi antrenorul au primit zilele trecute verdictul din partea magistraţilor d ela Judecătroia Buftea. "Respinge, ca rămasă fără obiect, cererea de chemare în judecată formulată de Primăria comunei Snagov (prin Poliţia Locală Snagov) în contradictoriu cu pârâtul Olăroiu Aurelian Cosmin. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare", se arată în sentinţa judeăctorilor.

Salariu de 4 milioane de euro

Pentru a-l aduce la Al Ahli, arabii i-au propus lui Olăroiu, în vara lui 2013, un salariu greu de refuzat: 4 milioane de euro pe sezon, plus o maşină de lux: un bolid de peste 500.000 de euro! Este vorba de un Rolls Royce Wraith, noul coupe de lux britanic, inaugurat în urmă cu doi ani, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Motorul V12 dezvoltă o putere de 633 CP iar demarajul de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 4,2 secunde. Maşină pe care şeicii de la Al Ahli Dubai i-au adus-o special pe perioada vacanţei în România. Cosmin Olăroiu a devenit, astfel, cel mai bine plătit antrenor român din sportul românesc, întrecându-i pe Mircea Lucescu şi Dan Petrescu. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro