Ma08042020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristina Spătar îi pregătește lovitura de grație soțului. Ia copiii și pleacă de acasă!

10_spatar-copii-sot.jpgCristina Spătar tace și face. După ce Alin Ionescu a anunțat că va divorța de ea, artista a decis că nu mai este loc să stea cu incertitudinea în suflet și să aștepte ca soțul ei să o anunțe că este o femeie liberă, și a luat atitudine. Primul pas a fost să-și caute o locuință.

Cristina Spătar tace și face. După ce Alin Ionescu a anunțat că va divorța de ea, artista a decis că nu mai este loc să stea cu incertitudinea în suflet și să aștepte ca soțul ei să o anunțe că este o femeie liberă, și a luat atitudine. Primul pas a fost să-și caute o locuință.


După mai multe zvonuri legate de locuința ei după divorțul de Alin Ionescu, ba că va trebui să se mute din casa omului de afaceri, ba că acesta o va lăsa să stea cu condiția ca să-i accepte în continuare și pe părinții lui, Cristina Spătar a decis să-și cumpere propriul apartament.

Artista nu are nici cea mai mică problemă cu socrii, ba mai mult, chiar le este recunoscătoare că în toată această perioadă, i-au fost alături și au încurajat-o să-și salveze căsnicia, însă, vila mult disputată se pare că este sub sechestru, prin prisma dosarului de evaziune fiscală în care este cercetat Alin Ionescu.

Conștientă că lucrurile nu mai sunt atât de roz în viața ei, Cristina a mers la diverse
bănci pentru a se interesa de un credit convenabil.

Vrea un apartament în zona de Nord a Capitalei

Deși tot scandalul cu soțul ei i-a fost benefic în carieră, Cristina primind o sumedenie de oferte, deocamdată nu a strâns bani suficienți pentru a-și putea plăti integral un apartament, cu atât mai mult cu cât își dorește unul în zona de Nord a Capitalei, acolo unde prețurile sunt destul de piperate. Artistei îi convine de minune și ideea de rată bancară deoarece vrea să demonstreze că imobilul este plătit integral de ea și, în cazul în care-l va achiziționa înainte de divorț, să fie sigură că Alin nu are niciun drept asupra lui. Artista mai are de așteptat încă puțin până-și va vedea visul împlinit deoarece și-a făcut carte de muncă abia în urmă cu câteva luni și este nevoită să mai stea puțin pentru ca banca să-i accepte creditul. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: