Ma03022021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Liderul sindical din Poliţie, Iulian Surugiu, a fost reţinut pentru 24 de ore

Liderul sindical din Poliţie, Iulian Surugiu a fost reţinut pentru 24 de ore. El e cercetat intr-un dosar cu prejudiciu de aproape două milioane de euro şi este acuzat de evaziune fiscală.

După mai bine de 9 ore de audieri în care a dat explicaţii anchetatorilor, Iulian Surugiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de evaziune fiscală, potrivit România TV. Anchetatorii susţin că acesta controlează din umbră mai multe societăţi: o firmă de construcţii, dar şi o firmă care se ocupă cu reciclarea materialelor feroase.

Polițiștii au efectuat joi percheziții în mai multe locații printre care și la domiciliul și la o firmă deținută de liderul sindical din Poliție Iulian Surugiu. Polițiști și procurori au efectuat joi 45 de percheziții în București, orașele Bragadiru și Buftea, precum și în județele Ilfov și Giurgiu, în vederea ridicării de documente financiar-contabile și înscrisuri de la sediul social al unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, cu privire la care există indicii temeinice de comitere a infracțiunilor de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.
Marea Britanie iese din UE!

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 2009 — 2013, în contabilitatea mai multor societăți comerciale active, având ca principale obiecte de activitate construcții, comerț cu materiale feroase și comerț îmbrăcăminte-încălțăminte, au fost înregistrate achiziții/ prestări de servicii fictive, provenind de la un număr de 10 societăți cu comportament de tip fantomă, înființate în acest sens, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 8 milioane lei, reprezentând impozit pe profit și TVA de plată”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: