Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Soc in lumea fotbalului: cu cine se iubeste Ilie Dumitrescu? S-a amorezat de fata unui ziarist sportiv celebru!

Frumoasa e mai tanara cu 25 de ani decat fosta glorie a Stelei!

Relatia celor doi pare sa dureze de mai bine de un an, dar Ilie, care are aceeasi varsta ca si tatal iubitei lui, a incercat sa fie cat mai discret.

Ilie Dumitrescu a fost recunoscut mai mereu ca un mare cuceritor, dar ultima lui poveste de iubire pare sa le intreaca pe toate. Fostul mare fotbalist s-a combinat cu o tanara care nici macar nu era nascuta cand eroul de la Pasadena facea istorie la Campionatul Mondial din SUA, 1994!

Caile dragostei sunt adesea incurcate, astfel ca lui Ilie i-a cazut cu tronc Teodora (22 de ani), fiica lui Andrei Vochin, un celebru gazetar sportiv, care este in acest moment angajat al Federatiei Romane de Fotbal, pe post de consilier al presedintelui Burleanu.

Relatia celor doi ar fi inceput inca de anul trecut. De altfel, fata activeaza de luni bune ca PR la unul din restaurantele detinute de Dumitrescu, dar intre ei este mai mult decat o simpla colaborare profesionala. E drept, Ilie si Teodora au incercat sa fie cat mai discreti, dar apropiatii celor doi stiu deja de povestea lor de iubire, pigmentata cu vacante romantice de tip city-break sau sejururi la hoteluri de 5 stele de pe litoralul turcesc. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro