Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din istoria Playboy România

 andreea antonescu playboyAndreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică. Iată cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din România.

Andreea Antonescu (33 de ani) a postat recent pe contul personal de Instagram câteva imagini care le-au amintit fanilor de cel mai scump pictorial din istoria Playboy România. Timpul a fost blând cu fosta componentă a trupei Andre, chiar dacă unii, mai cârcotași, ar spune că nu e doar lucrarea naturii la mijloc.

Sânii, ținuți în frâu acum de costumul de baie, par la fel de fermi ca în urmă cu 14 ani, când revista cu Andreea goală se vindea în 100.000 de exemplare. Chiar dacă la un moment dat a bătut-o gândul să-și pună silicoane, până la urmă vedeta a declarat că a descoperit o cremă-minune care a rezolvat problemele de fermitate în zona bustului.

“Mi-au crescut sânii cu 5 cm în doar două luni. Nu am vrut și nici nu vreau să mă supun unor intervenții chirurgicale pentru mărirea pieptului”, a  spus ea. vezi mai multe...
sursa:click.ro