Ma04132021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacţia lui Mircea Băsescu, după condamnarea la 4 ani cu executare

 Reacţia lui Mircea Băsescu, după condamnarea la 4 ani cu executareMircea Băsescu a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul de trafic de influență, în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Sentința este definitivă.

Într-o intervenție la o televiziune, Mircea Băsescu a declarat că sentinţa este nedreaptă. "Cum să mi se pară? Nedreaptă", a fost prima declarație a lui Mircea Băsescu.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa l-au condamnat pe Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României Traian Băsescu, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care acesta a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, scrie antena3.ro.

Decizia este definitivă astfel că Mircea Băsescu trebuie să se predea de îndată pentru încarcerare.

Judecătorii au menţinut, în acelaşi dosar, decizia Tribunalului Constanţa în cazul lui Marian Căpăţână şi l-au condamnat pe acesta la trei ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la trafic de influenţă.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: