Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

EURO 2016: România-Albania. Cum putem pierde calificarea, chiar şi cu victorie

 EURO 2016: România-Albania. Cum putem pierde calificarea, chiar şi cu victorieO eventuală victorie a României cu Albania ar deveni nulă și "tricolorii" ar rămâne cu punctul obținut cu Elveția.

După violențele provocate de fanii ruși în Franța, UEFA a decis ca la următoare abatere a acestora Rusia să fie descalificată de la EURO 2016, scrie gsp.ro.

În cazul în care Rusia va fi exclusă, toate rezultatele echipelor din grupă contra esticilor vor fi anulate, iar în celelalte grupe, rezultatele contra formațiilor de pe ultimul loc nu vor conta.

Ieri, la meciul cu Slovacia (1-2), rușii au aprins torțe în tribune. Înaintea jocului, ultrașii se bătuseră din nou cu englezii, de această dată în Lille. Echipa riscă astfel să fie exclusă de la Euro astăzi din cauza incidentelor iscate de suporteri.

După incidentele de la Marseille, s-au bătut din nou cu englezii și cu galezii, de astă-dată la Lille. Atât marți, cât și ieri, înaintea meciului cu Slovacia, când poliția a arestat trei dintre ei. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: