Ma09222020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Monica Davidescu, dezvăluiri din căsnicie: "Aurelian a plecat și nu s-a întors seara"

 davidescu temisanMonica Davidescu a fost invitată miercuri, 15 iunie, la "Mireasă pentru fiul meu", emisiunea de la Antena 1, unde le-a dat concurenților câteva sfaturi legate de relații, dar a făcut și câteva dezvăluiri cu privire la începuturile legăturii de dragoste cu Aurelian Temișan.

Cele două vedete au sărbătorit luna aceasta 10 ani de la căsătorie, dar 21 de ani de când sunt împreună. Secretul unei realții armonioase și îndelungate este ca fiecare dintre cei doi parteneri să-i ofere spațiu celuilalt, după cum a mărturisit actrița.

Mai mult, Monica a dat și din casă, a povesit o întâmplare care a pus-o în stare de alertă maximă, din tinerețea lor: "Când eram tineri, Aurelian a plecat de acasă dimineaţa şi nu s-a întors seara. Pe atunci, nu erau telefoane mobile, aşa că n-am avut cum să dau de el. Mi-am făcut tot felul de scenarii: "M-a părăsit, a avut accident." A doua ei, el s-a întors calm, liniştit.  L-am întrebat: Unde ai fost? Cu prietenul meu, a spus el extrem de calm, liniştit, el uitând să mă anunţe că amicul lui din copilărie s-a întors şi au mers la Sinaia, să joace biliard. De atunci i-am spus că oriunde merge să mă anunţe. Să ştiu că e sănătos. Restul le rezolvăm cumva", a explicat Monica la Antena 1. vezi ami multe...
sursa:click.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: