Vi03052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

AMALIA NĂSTASE a ieşit în parc cu bărbaţii din viaţa ei!

 Amalia Năstase se plimbă în parc cu soţul şi băieţelul ei.Amalia Năstase, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul său de afaceri Răzvan Vasilescu de mai bine de cinci ani. Mamă a două fete, Alessia şi Emma, pe care le are din fosta căsnicie, vedeta nu s-a speriat de vârsta oarecum înaintată şi a devenit din nou mamă.

În toamna anului trecut, Amalia Năstase (40 de ani) a devenit pentru a treia oară mămică, de această dată, de băiat.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe Amalia Năstase, plimbându-se în parc alături de soţul şi băieţelul ei. Pentru că Toma, băieţelul Amaliei cu actualul ei partener, Răzvan Vasilescu a ajuns la vârsta la care devine extrem de activ, Amalia îi dedică toată atenţia ei, singurele momente de mişcare sunt cele din parc, acolo unde, împreună cu Răzvan face plimbări lungi pentru micuţ.

 Îmbrăcată în haine foarte largi (ţinuta o lăsăm la aprecierea specialiştilor verdict.ro, site-ul nr 1 de fashion review din România), fosta soţie a lui Ilie Năstase părea foarte relaxată şi dejajată, bucurându-se realmente de plimbarea cu băieţii săi, soţul, respectiv băieţelul.

Cum s-a cunoscut cu Ilie Năstase

Amalia Năstase, la 21 de ani a venit să împartă pliante la un concert al lui Sting, acolo unde l-a întânit pe Năstase. L-a bordat cu un zâmbet şi l-a întrebat dacă fumează. Acesta i-a răspuns cu o invitaţie la un spectacol. Fata a acceptat , dar nu s-a prezentat singură, ci însoţită de o amică. La finalul spectacolului, el i-a cerut numărul de telefon, iar ea a refuzat să i-l dea. După cum a mărturisit mai târziu, se temea să ajungă doar una dintre cuceririle celebrului Nasty, un alt nume feminin pe o listă foarte lungă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: