Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal urias intre concurentii de la ferma din Cipru! Paul Ipate, acuzat ca ar fi stiut dinainte probele de la duel

 

 

 

Paul Ipate a castigat show-ul de supravietuire din Cipru, insa exista multe voci care sustin ca, pentru actor, s-ar fi facut jocurile dinainte, iar el stia, in dese randuri, ce probe il asteapta in competitia de la ferma.

Dupa trei luni de stat in conditii vitrege la o ferma din Cipru, Paul Ipate a reusit, in final, sa devina marele castigator si sa puna mana pe premiul de 50.000 de euro ! Indragit de majoritatea dintre participanti, dar si de public, actorul este, insa, aratat cu degetul de alte vedete aflate in show.

Surse din Cipru sustin ca Ipate ar fi fost “ajutat” putin sa fie cel mai bun din emisiune. Dincolo de faptul ca, pe micul ecran, s-ar fi difuzat numai momente in care el aparea in ipostaze care sa il favorizeze, in ziua finalei cu Vasile Calofir, de pilda, la prima proba, Paul ar fi stiut la ce va fi supus.

Astfel, se merge pe ideea ca, in labirintul pe care ar fi trebuit sa il strabata pentru a ajunge la un clopotel castigator, vedeta stia dinainte care era traseul corect. “A fost foarte relaxat atunci cand a terminat proba, nu a schitat nici macar un gest de bucurie, basca a ajuns si prea repede la…”destinatie”, in conditiile in care era destul de dificil”, au spus persoane de la fata locului. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: