Vi08122022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Despărțire-șoc la Hollywood! Johnny Depp divorțează de soția tinerică

d socDragostea durează doar un an pentru Johnny Depp (50 de ani) și Amber Heard (30 de ani). Actorul a părăsit-o pe Vanessa Paradis (42 de ani), mama copiiilor lui, pentru superba blondă, dar se pare că mariajul lor a luat sfârșit destul de repede. Actrița a băgat divorț la 15 luni după căsătorie.

Unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood se destramă! Amber Heard a băgat divorț, folosind motovul incompatibilității de caracter. Această lovitură vine la doar câteva zile după ce Johnny Depp și-a pierdut viața, potrivit publicației britanice The Huffington Post.

Johnny și Amber s-au îndrăgostit pe platorile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011. S-au căsătorit în 2015, după ce actorul s-a despărțit de Vanessa Paradis, alături de care are doi copii, Lily Rose Melody Depp (16 ani) și John „Jack” Cristopher Depp III (14 ani). Deși s-au iubit 14 ani, Depp nu a luat-o de nevastă pe Paradis.

Acesta este al doilea divorț al celebrului actor. Mariajul cu Lori Anne Allison s-a încheiat tot cu divorț, în anul 1985. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: