Sam12042021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A evadat din Arestul Capitalei pe uşa principală

us pr8 ore, atât a stat în libertate Alexandru Banciu, infractorul care și-a bătut joc de polițiștii din cel mai păzit arest din țară, cel de la Poliția Capitalei. Imediat după evadarea petrecută marți 24 mai, la ora 18.15, a dat buzna peste Maria, fosta iubită cu care avea doi copii, şi i-a făcut un scandal monstru că l-a înşelat cât era el în arest.

A fost capturat câteva ore mai târziu, pe stradă, de agenți în civil, în zona Pieței Chirigiu din cartierul Rahova. Arestat prevenitv pentru tentativă de omor, furt și proxenetism, tânărul de 25 de ani a fugit din celulă ca într-o comedie cu Louis de Funès, după ce a luat hainele și actele unui coleg de detenție care urma să fie eliberat.

Amănuntele care s-au aflat până acum despre fuga lui Banciu ne arată ”cât de bine” sunt pregătiți agenții care se ocupă de paza din arestul Poliției Capitalei. Interlopul a stat două zile cu un alt suspect, reținut pentru furt și a observat că agenții care supravegheau deținuții îi confundau des când îi scoteau din celulă, iar la eliberare verificau superficial identitățile. Când a aflat de eliberarea ”geamănului” său, Banciu i-a luat hainele și actele și a ieșit bine merci pe ușa arestului. Polițiștii încearcă să stabilească acum dacă celălalt infractor i-a fost complice sau pur și simplu a fost păcălit de inventivul și tupeistul Banciu. Alexandru, care ar fi şi un cunoscut consumator de heroină din zona Ferentari, a fost arestat pe 10 mai după ce și-a înjunghiat un prieten într-o dispută pornită de la droguri. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: