Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Elena Băsescu şi-a "tunat" faţa de 1.500 de euro! Apariţie uluitoare la o nuntă cu ştaif

apar unicMămică a doi copii, Elena Băsescu şi-a revenit spectaculos după cele două sarcini, iar de vină pentru noul ei chip se pare că este medicul estetician. Bruneta a fost remarcată de toată lumea la nunta primarului Dorin Chirtoacă, de weekendul trecut, la care fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu avea cum să treacă neobservată. Criticii de modă au dat verdictul: a fost cea mai bună apariţiei publică de până acum, iar esteticienii au concluzionat că şi-a refăcut buzele, pomeţii şi şi-a întins ridurile.

Elena Băsescu (36 de ani) este una dintre cele mai sexy mămici din peisajul monden. Bruneta nu se numără printre acele norocoase care să se laude că au luat puţine kilograme în sarcină, ci dimpotrivă. Dacă derulăm filmul înapoi, Elena s-a luptat mult şi a avut mari fluctuaţii de greuate, dar periaoda în care purta geci de fâş şi pantaloni de trenuing ca să-şi ascundă defectele a rămas doar o amintire.

apar unic 2În weekend, Elena Băsescu a apărut mai slabă şi cu un ten de păpuşă. Bruneta a atras toate privirile, mai ceva ca mireasa, care ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei. A avut o apariţie de milioane ... de lei vechi, dacă luăm în calcul că s-a "tunat" de 1500 de euro şi a avut o ţinută elegantă, care potrivit ştiliştilor ar fi scos pe oricine din anonimat.

"În mod cert, Elena Băsescu a trecut pe la cabinetul medicului estetician. Şi-a întins ridurile de pe frunte (200-300 de euro), şi-a pus acid hialuronic în buze ( în funcţie de cantitate şi de preţul practicat de cabinet, intervenţia variază între 250 şi 400 de euro) şi a umblat la pomeţi care acum sunt proeminenţi (600-700 de euro)", a declarat, pentru Click!, medicul estetician, Victor Schwartz. Toate intervenţiile ar fi costat-o în jur de 1.500 de euro, însă ce nu face Elena Băsescu pentru un look impecabil!
Elena a avut cea mai bună apariţie publică de până acum    

Elena Băsescu nu a investit numai în intervenţiile estetice, ci şi în ţinuta elegantă pe care a purtat-o la nunta primarului Dorin Chirtoacă cu Anişora Loghin. A îmbrăcat o rochie lungă cu spatele gol şi a accesorizat-o cu pantofi cu platformă.

"Ţinuta e foarte bine articulată. Simplă, austeră, dar cu un spate gol senzual. Pantofi sunt ok. Poate mergea un plic spre tonul pantofilor - cel mult. Dar e foarte ok şi aşa. Nu am văzut o apariţie publică a Elenei Băsesci atât de bine controlată şi fără erori", a explicat analistul de modă, Alin Gălăţescu. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: